Vivica A. Fox

Vivica A. Fox – aktorka amerykańska urodzona w 1964 roku w South Bend, Indiana, USA. Znana z takich przebojów kinowych jak Kill Bill czy Dzień Niepodległości.

Jej prawdziwe nazwisko to: Vivica Anjanetta Fox.

Wybrana filmografia Vivica A. Fox:

Seriale telewizyjne

  • 2000 – 2004: Soul Food
  • 2001-2006: On, ona i dzieciaki
  • 2003: Wstrząsy
  • 2003-2006: Poszukiwani

Filmy telewizyjne

  • 1989: Urodzony 4 lipca
  • 1995: Czarna eskadra
  • 1996: Dzień Niepodległości
  • 1996: Chłopaczki z sąsiedztwa
  • 1996: Desperatki
  • 1997: Batman i Robin
  • 1998: Miłość jest dla głupców
  • 1999: Jak wykończyć panią T.?
  • 2000: Hendrix
  • 2001: Królestwo niebieskie
  • 2001: Niefortunna zamiana
  • 2001: Gra dla dwojga
  • 2002: Statek miłości
  • 2002: Juwanna Mann
  • 2003: Kill Bill: Vol. 1
  • 2004: Wybuch
  • 2004: Kill Bill: Vol. 2
  • 2004: Hair Show
  • 2005: Przewrotne szelmy
  • 2005: The Salon
  • 2006: Korpus weteranów
  • 2007: Motyw 2
  • 2007: Father of Lies
  • 2007: Three Can Play That Game
  • 2008: Blondynka w koszarach
  • 2015: Uwierzyć w marzenia
  • 2015: Sześć dróg do śmierci
  • 2015: Dobry, zły i martwy
  • 2017: Garlic & Gunpowder
Ocena
[Suma: 0 Średnia ocena: 0]

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *