Joanna Koroniewska

Joanna Koroniewska polska aktorka urodziła się w 1978 roku w Toruniu. Studiowała w Łodzi.

Wybrana filmografia Joanna Koroniewska:

Seriale telewizyjne

  • 2007: Odwróceni
  • 2008: Niania
  • 2010–2011: Daleko od noszy
  • 2012: Julia
  • 2012: Hotel 52
  • 2013: Komisarz Alex

Filmy telewizyjne

  • 2006: Cold Kenya
  • 2007: Świadek koronny

 

Tapety i zdjęcia z Joanną Koroniewską:

Ocena
[Suma: 0 Średnia ocena: 0]

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *