Gemma Atkinson

Gemma to angielska aktorka i modelka. Urodziła się w 1984 roku w Greater Manchester. Naprawdę nazywa się Gemma Louise Atkinson. Ma 175cm wzrostu i zielone oczy.

Wybrana filmografia Gemma Atkinson:

Seriale telewizyjne

  • 1995: : Życie w Hollyoaks
  • 2005: Hollyoaks: Crossing the Line

Filmy telewizyjne

  • 2009: Boogie Woogie
  • 2010: Nocna bestia
  • 2012: Airborne
  • 2013: The Sweet Shop
  • 2014: Not Very Nice People

 

Ocena
[Suma: 0 Średnia ocena: 0]

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *