Edyta Herbuś

Edyta Herbuś – ur. 26 lutego 1981 w Kielcach tancerka, aktorka brała udział w programie Taniec z gwiazdami w 2005 i 2006 roku oraz w Jak oni śpiewają.

Filmografia:

Seriale

  • 2001: Tylko on (etiuda szkolna)
  • 2003: Plebania (serial telewizyjny)
  • 2004: Kryminalni
  • 2007: Kryminalni
  • 2007: Świat według Kiepskich
  • 2007-2009: Tylko miłość
  • 2010: Nowa (serial telewizyjny)
  • 2010-2017: Klan (serial telewizyjny)
  • 2011: Ojciec Mateusz
  • 2012: Na dobre i na złe
  • 2013: Spokojnie, to tylko ekonomia!
  • 2016: Komisarz Alex
  • 2016: Bodo
  • od 2017: Pierwsza miłość
  • 2018: Miłość w mieście ogrodów

Filmy

  • 2008: Małgosia contra Małgosia
  • 2009: Zamiana

Zdjęcia i tapety z Edytą Herbuś:

Ocena
[Suma: 0 Średnia ocena: 0]

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *