Christina Milian

Christina Milian to amerykańska piosenkarka i aktorka urodzona ur. 26 września 1981 w Jersey s stanie New Jersey, USA jest córka kubańskich emigrantów. Zagrała w filmach jak American Pie czy Duchy moich byłych.

 

Wybrana filmografia Christina Milian:

Seriale telewizyjne

  • 1996: Sister, Sister
  • 1999: Clueless
  • 1999: Charmed
  • 1999: Get Real
  • 2007: Smallville

Filmy telewizyjne

  • 1999: American Pie
  • 2003: Miłość jest za darmo
  • 2005: Be Cool
  • 2007: Puls
  • 2009: Duchy moich byłych
  • 2009: Dziewczyny z drużyny 5
  • 2013: Bez bagażu

Dyskografia

Albumy

  • 2001: Christina Milian
  • 2004: It’s About Time
  • 2006: So Amazin’

Zdjęcia i tapety z Christinia Milian

Christina Milian znana jest także jako Chrissy. Jako piosenkarka oscyluje wokół takich gatunków muzycznych jak R&B, pop, hip-hop.

Ocena
[Suma: 1 Średnia ocena: 4]

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *