Chisato Morishita modelka i aktorka japońska

Chisato Morishita – japońska aktorka i modelka. Urodziła się w Nagoya w 1981 roku. Ma 166cm wzrostu, jest brunetką i ma piękne ciemno-brązowe oczy. Zagrała tylko w kilku filmach, jednym z nich jest Kamen Rider Kabuto: God Speed Love. Ukończyła Nagoya Gakuin University.

Wybrana filmografia Chisato Morishita:

    Seriale telewizyjne
  • 2002: Omiai Hourouki (NHK)
  • 2002: Kamen Rider Ryuki as Megumi Asano
  • 2010: Genya (WOWOW)
  • 2011: Kamen Rider OOO (cameo)
    • Filmy telewizyjne

  • 2006: The School of Water Business (NTV)
    • Filmy anime

  • 2006: Bleach: Memories of Nobody
    • Filmy
  • 2003: The Locker
  • 2003: Suicide Manual
  • 2004: The Locker 2 as Yuna
  • 2005: Mail
  • 2005: Gurozuka as Ai
  • 2006: Kamen Rider Kabuto: God Speed Love as Shura Hokuto
  • 2007: Tsubaki Sanjuro
  • 2009: Long Caravan
  • 2009: Departed to the Future
  • 2014: High Kick Angels as J Rose
  • Ocena
    [Suma: 1 Średnia ocena: 4]

    Dodaj komentarz

    Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *