Agnieszka Włodarczyk

Agnieszka Włodarczyk – znana polska aktorka i modelka. Znamy ją glównie dzięki serialowi 13 posterunek a także z filmu Sara. Do ostatnich sukcesów Agnieszka może zaliczyć napewno wygraną w programie Jak oni śpiewają. Zresztą A. Włodarczyk jako jedyna polska artystka wystąpiła w programach dla gwiazd typu Gwiazdy tańczą na lodzie.

Wybrana filmografia Agnieszka Włodarczyk:

Seriale telewizyjne

  • 1997: Sara
  • 2000: Pierwszy milion
  • 2001: Poranek kojota
  • 2002: Rób swoje, ryzyko jest twoje
  • 2002: E=mc²
  • 2004: Nigdy w życiu!
  • 2006: Job, czyli ostatnia szara komórka
  • 2011: Kac Wawa
  • 2019: Diablo

Filmy telewizyjne

  • 1997–1998: 13 posterunek
  • 1999: Pierwszy milion
  • 2000: 13 posterunek 2
  • 2000: Na dobre i na złe
  • 2001: Zostać miss
  • 2003: Zostać miss 2
  • 2004: Dziki
  • 2004: Talki z resztą
  • 2004: Kryminalni
  • 2004: Rodzinka
  • 2005: Dziki 2: Pojedynek
  • 2007: Ja wam pokażę!
  • 2008: Daleko od noszy
  • 2009–2012: Pierwsza miłość
  • 2016: Druga szansa

Zdjęcia i tapety z Agnieszką Włodarczyk

Ocena
[Suma: 0 Średnia ocena: 0]

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *